Kundeservice

Her kan du finde vores  vejledninger og guides til hvordan du bedst plejer og vedligeholder dit bord, så du har glæde af det i rigtig mange år frem…

Sådan samler du dit nye bord:
Se video på 60 sek.

Den daglige rengøring

Hvordan rengøres sildebensparket borde?

Dit bord skal rengøres regelmæssigt med en blød, fugtig klud og en mild sæbe.

Undgå at anvende for meget vand og skrubbe for hårdt, da dette kan beskadige træet.

Ridser og mærker

Hvordan beskyttes sildebensparket borde mod ridser og skader?

For at beskytte sildebensparket borde mod ridser og skader bør man altid anvende et underlag eller bordskåner, når man placerer genstande på bordet, og undgå at stille skarpe eller genstande der kan afgive farve på overfladen.

Overordnet vedligehold

Hvordan beholder man farven og gløden på sildebensparket borde?

For at opretholde farven på sildebensparket borde bør du regelmæssigt polere dem med en passende træpleje-produkt. Her anbefaler vi produkter fra Rubio, som vi også anvender. Optimalt bør du oliere dit bord en gang om måneden, men mindst en gang årligt. 

Reparationer

Hvad skal jeg gøre hvis skaden er sket?

Skader på sildebensparket borde kan repareres ved at fylde revnerne med en træ filler og derefter slibe og polere overfladen med bordolie til det ønskede niveau. I alvorlige tilfælde kan det være nødvendigt at erstatte beskadigede områder.

Afslibning

Hvornår bør sildebensparket borde afslibes og poleres?

Det anbefales at afslibe og polere sildebensparket borde hvert 3. til 5. år, afhængigt af brugen og vedligeholdelsen. Hvis bordene ser slidte eller matte ud, kan det være tid til en omgang afslibning og polering.

FAQ | Velkommen til vores FAQ sektion

Vælkommen til vores FAQ sektion, hvor vi samler de oftest stillede spørgsmål fra vores kunder. Her vil I kunne finde svar på en række spørgsmål om vores produkter, levering, betaling, returnering m.m. Hvis du ikke finder det svar du søger, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 6140 2277 for yderligere hjælp.

Det afhænger af antallet af personer, du ønsker at sidde omkring bordet, og den tilgængelige plads i rummet. Generelt anbefales det at have omkring 60 cm af plads pr. person.

En standard højde for et spisebord er mellem 75 og 77 cm, men det kan afhænge af den tilgængelige stol og personlig præference. Vores borde er som standard 72 cm fra gulv til underkant af bordpladen og 76 cm fra gulv til overkanten af bordpladen.
Har du nogle særlige stole som kræver ekstra højde, så aftaler vi detaljerne ved bestilling.

Vi bruger egetræ til alle vores borde. Vi vælger kun træ fra de bedste leverandører som sikrer at vores borde kan holde til at blive brugt og bevare deres smukke ydre i mange år frem i tiden.

Ved køb af specialfremstillede sildebensborde efter kundens ønsker, trækkes hele beløbet med det samme, da det er en bestillingvare og der derfor ikke er nogen fortrydelsesret.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusive moms.

Vores borde er tunge og derfor dyre at fragte. Desuden er vigtigt at de er beskyttet godt under transporten, så de ankommer til vores kunder i samme stand, som de forlod vores værksted. Fragt i Danmark koster 1500,- og Northwood tjener ingenting på dette led – tværtimod koster det os i enkelte tilfælde mere end dette beløb.

Bordet er tungt og du bør derfor allierere dig med en eller flere stærke venner til at hjælpe med opbæring – særligt hvis du bor i lejlighed. Vi har lavet en video vejledning til samling af bordet som du kan finde her

Ja, du kan selv hente bordet på vores værksted i Søborg. Dette aftales blot ved bestilling og du sparer hermed udgifter til fragt. Vi skal nok hjælpe med at læsse bordet. Du skal blot sørge for at have den nødvendige plads til transporten, så en trailer eller kassevogn er at foretrække.

Du har 14 dages fortrydelsesret på produkter købt på taenkt.dk. Fortryder du dit køb, så skal du straks meddele dette til NorthWood på hello@nwood.dk.
 
Ved køb af specialfremstillede produkter (sildebensborde mv.) efter kundens ønsker, er der tale om en bestillingvare og der derfor ingen fortrydelsesret.

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven.
Reklamationsretten gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Vigtigt om produkter i træ!
Træ er et levende materiale, som arbejder efter temperatur og luftfugtighed. Der kan derfor komme revner i træet, da det både kan synke ind og udvide sig.
Dette opfattes ikke som reklamation, men er en del af præmissen, når man vælger et bord af massivt træ.